Lees de ervaringen van andere patiënten

Wat zijn de ervaringen van anderen met de Low Level Laser Therapie? Lees de verhalen hier.

Bij Centrum Vitaal werken we vol overtuiging met de Low Level Laser Therapie (LLLT). Hoewel we veel kunnen en willen vertellen over de LLLT en andere behandelmethodes, laten we ook graag patiënten aan het woord. Wat zijn de ervaringen van anderen? Met welke pijnklachten zijn ze bij ons gekomen en hoe voelen ze zich nu? Hieronder lees je een aantal verhalen.

Fibromyalgie

“Ik heb meer energie en minder pijn, al na vier weken!”

​Als fibromyalgie-patiënt ben ik altijd erg moe en heb ik continu veel pijn. De pijn en vermoeidheid zorgen ervoor dat ik niet het leven kan leiden dat ik graag zou willen. Helaas is er geen simpele oplossing door middel van therapie of een medicijn. Er zo goed mogelijk mee leren leven en de ziekte accepteren is de enige ‘behandeling’ die de specialist kan bieden. Totdat ik op internet las over de Low Level Laser Therapie. Bij Centrum Vitaal hebben ze mij uitgelegd hoe deze lichttherapie werkt en hoe de pijn verminderd kan worden. “Gewoon vier keer proberen,” dacht ik. De uitleg klonk voor mij erg logisch. Ik twijfelde dan ook geen seconde om deze kans met beide handen aan te grijpen. Na vier weken heb ik meer energie en al wat minder pijn! Ik ben erg positief over deze behandeling en ben vooral erg benieuwd wat de laser-therapie in de toekomst nog voor mij kan betekenen. Zeker het proberen waard voor mensen met fibromyalgie of andere aandoeningen!
Mevr. J. Gerritsen

Hoofdpijn, migraine en clusterhoofdpijn

“Ik kan voor het eerst in zeven jaar weer een hele nacht doorslapen.”

Als gevolg van een verkeerde diagnose na een val van mijn paard, had ik vreselijke hoofdpijn. Al na drie laserbehandelingen bij Centrum Vitaal kan ik voor het eerst in zeven jaar een hele nacht doorslapen. Ook ben ik niet meer continu moe. Nu kan ik weer de toekomst tegemoet zien!
V. Siemens  (23 jaar)

Vermoeidheid, weinig energie

“Ik hoef ’s middags niet meer naar bed!”

Onvoorstelbaar! Na gebruik van de LLLT hoef ik ‘s middags niet meer naar bed, ben ik niet meer de hele dag moe en heb geen hoofdpijn meer. Het duurde wel zes weken maar ik ben Centrum Vitaal echt dankbaar. Ik kan weer gewoon functioneren.
F. Nijhuis (48 jaar)

Sportblessures: peesproblemen

“Ik kan weer zonder pijn sporten.”

Bij het sporten – atletiek- had ik al maanden last van een pijnlijke patellapees. Dit kwam door intensieve trainingen. Gelukkig behaalde ik de derde plaats van Nederland met hardlopen. Door de behandeling met de laser was de pijn eigenlijk direct verdwenen en kon ik weer pijnvrij sporten. Ik ga dit nu vaker gebruiken.
J. Huier (14 jaar)

Pijnbestrijding met de LLLT verbetert de kwaliteit van je leven. Je wordt weer fit en je kunt weer genieten van je leven.

Word weer fit na pijnbehandeling

Rugklachten

“Door gebruik van de therapeutische laser kan onze collega aan het werk blijven.”

Een van onze werknemers kampt met chronische rugklachten. Dit leidde tot verzuim. Door gebruik van de therapeutische laser kan onze collega aan het werk blijven. De pijn werd minder. Hij kan weer verder werken aan zijn herstel. Zowel wij als onze werknemer zijn erg enthousiast!
F. Ten Dam

Carpaal tunnel syndroom

“De pijn was direct verdwenen!”

Na slechts één behandeling van een half uur was ik van mijn carpaal tunnel syndroom af. De pijn was eigenlijk direct verdwenen! Ongelooflijk. Aan mijn andere hand was ik al eerder geopereerd. Dat was dus achteraf niet nodig geweest…
Mevr. Krieger (53 jaar)

Syndroom van Ehlers-Danlos (EDS)

“Tot mijn verbazing ging ik steeds meer slapen.”

Ik heb EDS type 3. Dit is een bindweefselafwijking waardoor de banden in mijn lichaam te lang en te slap zijn. Het gevolg is dat ik veel luxaties heb van alle gewrichten. Mijn spieren werken erg hard om dit op te vangen waardoor ik ontzettend weinig energie heb. In combinatie met de heftige pijn in mijn gewrichten ben ik zo uitgeput dat ik de laatste negen maanden 24 uur per dag op bed lig. Maar helaas kan ik niet meer dan twee keer een kwartier per nacht slapen. Ik gebruikte de LLLT een aantal weken, toen ik tot mijn verbazing merkte dat ik steeds meer ging slapen. Ook krijg ik langzaam maar zeker weer wat meer energie. Ik heb er vertrouwen in dat de verbeteringen doorzetten, totdat ik op z’n minst overdag niet meer op bed hoef te liggen. Maar wie weet nog zoveel meer!
​M. Geritsen (31 jaar)

Op zoek naar effectieve, vriendelijke en betaalbare pijnbestrijding? Maak direct een afspraak! Bel 074-29 14 143 of stuur ons een bericht!

Cholesterol en hoofdpijn

“Mijn cholesterolgehalte is door de LLLT teruggebracht naar de normale waarden.”

Door een genetische aandoening is mijn cholesterol chronisch te hoog. Ik word sinds een aantal weken behandeld bij Centrum Vitaal. Mijn cholesterolgehalte is door de LLLT teruggebracht naar de normale waarden. Daarom kon ik stoppen met statine, een cholesterolverlagend medicijn. En toen ik daarmee stopte, verdween ook mijn hoofdpijn. Deze hoofdpijn was de reden dat ik pijnbestrijding wilde. En blijkbaar werd die veroorzaakt door de statine.
Anoniem, vrouw

Een combinatie van behandelingen, zoals pijnbestrijding gecombineerd met acupunctuur, zorgt voor een optimaal resultaat.

Een combinatie van behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat.

Tenniselleboog

“De belastbaarheid van mijn arm is in drie behandelingen van 0% naar 100% gegaan.”

De lasertherapie heeft mij enorm snel geholpen met het verlichten van de pijn van mijn tennisarm. De belastbaarheid van mijn arm is in drie behandelingen van 0% naar 100% gegaan.
Jacquelien K. (49 jaar)

Doorbloedingsproblemen

“Door de behandeling behoud ik niet alleen mijn linkerknie, maar heb ik ook weer een toekomst.”

Ik heb een ziekte waardoor de doorbloeding in mijn ledematen steeds slechter wordt. Als gevolg van deze ziekte zijn mijn beide onderbenen net onder de knie geamputeerd. Amputatie van mijn linkerknie stond al gepland. Direct na de behandeling met Low Level Laser Therapie merkte ik een verlichting van de pijn. Mijn stomp voelde direct warmer als gevolg van een betere doorbloeding. Ik word nu wekelijks behandeld, in samenspraak met professor Blankensteijn van de VU, waar ik ook onder behandeling ben. We besloten dat amputatie van de linkerknie niet meer nodig is. Hierdoor behoud ik niet alleen mijn linkerknie, maar heb ik ook weer een toekomst. Als gevolg van de ziekte zou ik langzaam mijn ledematen allemaal kwijtraken. Dit is nu een halt toegeroepen. Ik kan nu samen met mijn vriendin denken aan het stichten van een gezin. Iets waar ik twee maanden geleden niet over durfde te dromen.
Marcel Z.

Laeq lichttherapie

“Ik was de enige die de top bereikte zonder duizelig te worden door zuurstoftekort.”

Ik heb afgelopen najaar de Kilimanjaro beklommen. Hiervoor had ik goed getraind en ik stond in die tijd onder controle van een arts. Vlak voor het vertrek kwam hij erachter dat een van mijn hartkleppen niet helemaal goed sloot. Ik zou daardoor problemen kunnen krijgen tijdens de beklimming. Er werd mij toen afgeraden de beklimming door te zetten. Via een vriend kreeg ik iets te horen over de LLLT lichttherapie. Hij gaf mij zo’n laser-apparaatje mee, want het zou zorgen voor een betere doorbloeding en een beter zuurstoftransport. Ik heb het apparaatje trouw gebruikt. Tot mijn verbazing en tot verbazing van mijn teamleden, was ik de enige die de top bereikt heeft zonder duizelig te worden als gevolg van zuurstoftekort. Heel bijzonder maar zeer effectief.
Dhr. A. Holkenborg

Bursitis: slijmbeursontsteking

“De dag na de eerste behandeling kon ik mijn arm al beter bewegen dan in de hele week ervoor”

Nadat de diagnose ‘bursitis’ (slijmbeursonsteking) was gesteld, schreef de huisarts rust, ontstekingsremmers en pijnstillers voor. Na een week was de pijn al een stuk beter, maar de bewegingsbeperkingen waren nog volop aanwezig. Via vrienden kwam ik in aanraking met de laser. Ik kreeg drie behandelingen in één week en hield me daarnaast ook aan de voorschriften van de huisarts. Tot mijn verrassing kon ik de dag na de eerste behandeling mijn arm al beter bewegen dan in de hele week ervoor. En dit positieve resultaat zette door. Na een week ben ik gestopt met de laser en naar alle verwachtingen kan ik over vier weken mijn schouder weer normaal belasten.”
Anoniem, vrouw

Tarieven

De kosten voor één behandeling van 30 minuten: € 50,00. Als je een aanvullende verzekering hebt, kunnen de kosten worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Op zoek naar effectieve, vriendelijke en betaalbare pijnbestrijding? Maak direct een afspraak! Bel 074-29 14 143 of stuur ons een bericht!


De Low Level Laser Therapie is een behandelmethode van Centrum Vitaal. Hier vind je een ruim aanbod van behandelingen, natuurgeneeskundige en psychosociale consulten. Centrum Vitaal is aangesloten bij erkende beroepsverenigingen als de NVA voor acupunctuur, NWP voor natuurgeneeskundige consulten en NFG voor psychosociale consulten. Alle consulten worden vergoed in de aanvullende verzekering en gaan niet ten koste van de eigen bijdrage. Meer informatie? Bel 06-1009 81 32 of stuur ons een bericht.